Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти День знань “Сьогодні діти, юнаки — завтра громадяни України”

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

1 вересня бібліотека гостинно зустрічала своїх читачів після літнього відпочинку і привітала школярів зі святом Дня знань

1 вересня з 9.30 до 11.30 у бібліотеці відбулося свято Дня знань “Сьогодні діти, юнаки — завтра громадяни України” для учнів 9-11 класів Миколаївського муніципального колегіуму і Гуманітарної гімназії №2.

Бібліотекарі привітали юнаків і дівчат зі святом, розповіли про окремі величні постаті української історії, які прагнули незалежності нашої Батьківщини та працювали для її добробуту, наголосили на важливості обрання професії до душі, яка допоможе реалізації кожного як особистості, на необхідності підтримувати традиції дідів та батьків, гарно навчатися, самовдосконалюватися.

Школярам презентовано фотовиставку “Вдивляючись в життя”, виставку малюнків учнів Школи мистецтв №2 “Веселка мандрів” в рамках бібліотечної програми “Шукаємо таланти”, презентовано нову обласну молодіжну акцію “Книжковий хіт”. Юнакам і дівчатам запропоновано за допомогою sms-голосування протягом вересня визначити Топ-10 книг, які користуються найбільшим попитом у молоді.

До свята підготовлено День інформації “Нас об'єднує книга: бібліотека і читач 2009 року”, який пройшов під гаслом “Знання — це сила, а сила — це знання”, де всі відділи обслуговування представили тематичні книжкові виставки і нових надходжень: “Місто, де сходяться Інгул і Буг”, “Віртуальна реальність”, “Корабель країни знань”, “Все нове — для вас”, “Навчаємось з цікавістю”.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.