Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Крізь призму прожитих літ

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

5 жовтня до Миколаївського геріатричного пансіонату завітали співробітники обласної бібліотеки для юнацтва. Захід «Крізь призму прожитих літ» став  привітальним подарунком до Міжнародного дня людей похилого віку, свідченням глибокої поваги і шанобливого ставлення до найповажнішої частини суспільства.Крізь призму прожитих літ

Бібліотекарі привітали присутніх зі святом, висловили повагу та вдячність, побажали міцного здоров’я, довголіття, миру та злагоди і зазначили, що саме старше покоління є скарбницею досвіду і знань.

Атмосфера зустрічі, як завжди, була дружньою і щирою. Лунали вірші миколаївських поетів Володимира Пучкова, Анатолія Вітренка, звучали романси «Вже сонце низенько», «Ой ти, дівчино, з горіха зерня», «Чорнії брови, карії очі». Мешканці Пансіонату згадували цікаві життєві моменти, співали пісні, а Олександра Іванівна Мельниченко прочитала свої улюблені вірші.

Присутні отримали багато позитивних вражень та щиро дякували бібліотекарів за давню дружбу, душевне ставлення, щиру теплоту до людей похилого віку.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.