Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Нагородження переможців обласних конкурсів 2018 року

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

31 жовтня в Миколаївській обласній бібліотеці для юнацтва урочисто нагородили переможців двох обласних конкурсів, організованих і проведених бібліотекою на відзначення Року культурної спадщини в Європі у 2018: професійного “Духовні витоки Миколаївщини” та молодіжного “Від автора — до читача, від читача — до автора”.
Нагородження переможців обласних конкурсів 2018 року

Гребенников Віктор Борисович, науковий співробітник Державної інспекції по охороні пам'яток культури Миколаївської області, член журі професійного конкурсу, вручив диплом і настінну магнітну дошку Токар Людмилі Тадеушівні, директору КЗ «Публічна бібліотека» Веселинівської селищної ради, яка виборола перше місце за дослідження Храму Святих первоверховних апостолів Петра і Павла в смт. Веселинове. Також Людмила Тадеушівна отримала для своєї бібліотеки в подарунок монографію “Римо-католицька церква в Україні в кінці XVIII — XIX столітті” від Баковецької Ольги Олександрівни, доктора історичних наук, професора кафедри історії МНУ ім. В. Сухомлинського, члена журі, яка відзначила унікальність деяких конкурсних робіт. Гребенников В. Б. висловив подяку організаторам за важливий для збереження культурно-історичної спадщини регіону конкурс і учасникам за змістовні роботи.

Друге і третє місце в професійному конкурсі історико-культурних розвідок культових споруд зайняли представники бібліотек Кривоозерщини: Робова Галина Анатоліївна, завідуюча Тридубською бібліотекою-філією КЗ «Кривоозерська ЦБС» за дослідження Церкви Святого Артистратига Михаїла УПЦ КП в с. Тридуби і Свєтікова Людмила Юзефівна, бібліотекар Маломечетнянської бібліотеки-філії КЗ «Кривоозерська ЦБС» за дослідження Церкви Успіння Пресвятої Богородиці УПЦ КП у своєму селі. Вони отримали дипломи і подарунки від організаторів конкурсу і щирі поздоровлення від представників влади і колег під час урочистих зборів у Кривому Озері з нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Всі роботи будуть використані для наповнення повнотекстової електронної бази даних “Храми Миколаївщини” і створення на сайті обласної бібліотеки для юнацтва інтерактивної карти, яку найближчим часом презентують широкому загалу.

Привітати переможців обласного молодіжного конкурсу літературних інтерпретацій “Від автора — до читача, від читача — до автора” і вручити нагороди була запрошена голова журі конкурсу, голова Миколаївської обласної організації Національної спілки письменників України Віра Іванівна Марущак. Дипломи і подарунки, а також примірники авторської збірки “Счастье” від члена журі Тетяни Купрієвич отримали Дмитро Онощенко з с. Нечаяне Миколаївського району, Наталія Беженарь з с. Зелений Гай Миколаївського району, Дар'я Лузан із Снігурівки.

Під оплески і вітальні вигуки присутніх на урочистостях організатори подякували членам журі за відповідальну роботу та професійну оцінку,  переможцям за гідні роботи. Запальними піснями порадували конкурсантів і гостей заходу учасники ансамблю української пісні “Візерунок” відокремленого підрозділу ГО “Центр культурно-соціального розвитку (керівник В. П. Жевнер, видатний діяч мистецтв).

 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.