Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Лірична сповідь Лілії Бондаренко

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

20 листопада в обласної бібліотеці для юнацтва відбулася зустріч з Лілією Бондаренко — письменницею, дипломанткою Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова», членкинею Миколаївської обласної організації Національної спілки письменників України. Це завершальний цьогорічний захід  циклу літературних вечорів “Народжене в Прибужжі слово”.


Лірична сповідь Лілії Бондаренко


Модератор заходу, завідувач відділу соціокультурної діяльності молоді Андрій Алієв, розповів присутнім, що в творчому доробку письменниці дві книги —  «Тринадцята жінка Фрейда» (2010) і «Вендета у форматі ЗD» (2018), нині триває робота над третьою. Шлях Лілії в літературу розпочався ще в студентські роки. Вона навчалася в Миколаївському національному університеті імені В. О. Сухомлинського, потім вчителювала, десять років займалася викладацькою діяльністю, свій перший роман «написала замість дисертації».

Лілія пише про найпотаємніше, про жіночі долі, про складні стосунки між коханими, про такі різні шляхи до щастя. Письменниця сама підбирає оформлення для своїх книжок, а одному зі «своїх» фотографів навіть присвятила однойменне оповідання. Присутніх зворушили щирі життєві розповіді Лілії. Зокрема про чорну парасольку (яка, за Фрейдом, символізує прагнення жінки до захисту), а також про те, як письменниця «перевіряла» на власному чоловікові свій драматургічний дебют — романтичну п'єсу «Кохання на межі». Лілія зізналася, що любить вишивати бісером, випікає різні смаколики, веде здоровий спосіб життя, разом з молодшою донечкою Софією займається спортом та навіть поділилася деякими простими спортивними вправами.

Відповідаючи на запитання вельми зацікавленої аудиторії — вчителів зарубіжної літератури, слухачів курсів підвищення кваліфікації Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти — письменниця розповіла, що її надихає творчість Павла Загребельного; що наступна книжка, яка вже майже написана, буде сповнена тонкої філософії.

Зустріч завершилася автограф-сесією та спільною світлиною.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.