Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Воркшоп “#Bookstagram: як написати відгук на книгу”

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

28 лютого в обласній бібліотеці для юнацтва відбувся перший воркшоп із літературно-просвітницького циклу #YouthandBooks під назвою “#Bookstagram: як написати відгук на книгу”.

Воркшоп-тренер Марина Улановська — бібліотекар, блогер і автор рецензій на книги для видавництв — одразу ж наголосила, що наперекір усім стереотипам  сучасна молодь читає. Осучасненим читацьким щоденником є книжковий блог, який несе в собі масу позитиву: постійне та усвідомлене читання, спілкування з книголюбами усього світу. Відгуки на книжки в україномовному просторі також не рідкість. Разом із учасниками воркшопу — студентами Інституту філології Чорноморського національного університету імені Петра Могили і молодими фахівцями миколаївських бібліотек — проаналізували декілька відгуків.

Марина дала корисні практичні поради початківцям щодо ведення книжкового блогу, розповіла про молодих, креативних, оригінальних українських бук-блогерів, особливу увагу приділила підлітковому сегменту, ознайомила з найпопулярнішими книгами в Instagram-блогах. Аудиторія була “в темі”, зацікавленість зростала, запитань було багато (“Як блогери співпрацюють з видавництвами?”, “Як обрати якісну Young adult літературу і як її аналізувати в контексті підліткової цільової аудиторії?”, “Як почати свій блог?”, “Що писати в блозі?”, “Як знайти цільову аудиторію?” тощо) і ні одне не залишилося без відповіді.

 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.