Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Намальована словами збірка Тетяни Купрієвич презентована в бібліотеці

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

20 березня в обласній бібліотеці для юнацтва свою нову збірку “Нарисую словами” презентувала молода миколаївська письменниця Тетяна Купрієвич.

Модератор зустрічі, завідувач відділу соціокультурної діяльності молоді Андрій Алієв наголосив, що у творчому доробку авторки це вже сьоме видання. Також він відзначив тісне партнерство бібліотеки і Тетяни Купрієвич, яка в минулому році виступила у новому для себе амплуа — літературного експерта у складі журі обласного молодіжного конкурсу “Від автора — до читача, від читача — до автора”.

Вірші і проза нової книги присвячені природі, миколаївським вулицям  та людям, які оточують автора. Відповідаючи на запитання, молода поетеса розповіла, що любов до поезії їй прищепила шкільна вчителька, яка задавала домашні завдання у віршованому вигляді. Тетяна теж хотіла стати викладачем, але так склалося, що отримала технічну освіту і якийсь час навіть працювала на підприємстві “Зоря-Машпроект”. Ілюстраторка книги Ірина Ярошевська — “в душі — художник, за покликанням — бібліотекар” — розповіла історію знайомства з Тетяною, яке перейшло у співпрацю: в Ірининих малюнках поетеса “побачила” свої вірші.

Присутніх — студентів Миколаївського політехнічного коледжу, вчителів і викладачів МОІППО, бібліотекарів і колежанок поетеси — розвеселила проведена перекличка за книгою “Азбука імен”. Повчальним і, часом, несподіваним виявилося гадання по книзі “Нарисую словами”.

На завершення Тетяна прочитала вірш “Щастя” про перше кохання і побажала усім присутнім взаємності у почуттях та сімейного щастя. Вона зі словами вдячності подарувала бібліотеці нову збірку та із задоволенням роздавала на книгах і книжкових закладках автографи.


 

 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.