Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Тренінги з медіакультури

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

17 квітня учні Вищого професійного училища технологій та дизайну стали учасниками одразу двох тренінгів — “Соціальні мережі: використовуй правильно” і “Моя безпека в медіапросторі”, організованих обласною бібліотекою для юнацтва в рамках циклу “Медіакультура”.


Правильно використовувати соціальні мережі навчала молодь Юлія Задеряка, бібліотекар відділу “Інтернет-центр”. Учні відповіли на запитання: що для них інтернет? Це освіта, розваги, саморозвиток, спосіб заробітку. Кожен відзначив, що використовує інтернет щодня. Щоби ми керували соціальними мережами, а не навпаки, слід дотримуватися певних правил. Саме на них і зосередила увагу бібліотекар, доповнивши свої рекомендації відео “Соціальні мережі: за та проти”.

Інтерактивний тренінг з медіабезпеки провели фахівці сектору медіа-освіти і творчості молоді Катерина Липовська і Марина Гусак. Учні опановували базові знання з інформаційної безпеки, розглянули найпоширеніші ризики в інтернеті та способи їх запобігання. Інформацію доповнили відеоматеріали та інтерактивна вікторина.


 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.