Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Інтелектуальні перегони вулицями рідного міста

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

21 червня дітлахи з пришкільного табору ЗОШ №32 імені Кривоносова С. С. взяли участь в інтелектуальних перегонах вулицями рідного міста.

Провідна бібліотекарка Оксана Криловська нагадала малечі, що цьогоріч Миколаєву виповниться 230 років і запропонувала, щоб кожен юний городянин назвав своє улюблене місце відпочинку і прогулянок. Школярі приємно вразили своєю обізнаністю: називали парки та сквери міста і навіть зазначали їх сучасні та колишні назви. Отож, із улюбленого: Народний Сад, парк Перемоги, Каштановий сквер, дитяче містечко “Казка”, Флотський бульвар, зоопарк. Саме останньому приділили особливу увагу. Поговорили, як там живеться тваринкам, відповіли на запитання зоо-кросворду.

А потім всі разом мандрували миколаївськими вулицями. Діти розповідали про вулиці, на яких мешкають, згадували, що цікавого там знаходиться, які дерева ростуть. Тішить, що малеча добре знає головну вулицю міста — Соборну. Деяким розумникам навіть відома історія походження її назви.

За активність, кмітливість і відмінні знання малюки отримали ще один сюрприз — зустріч зі справжньою письменницею! Тетяна Купрієвич привітала дітлахів із канікулами і запропонувала порозважатися. Разом з письменницею діти відгадували загадки, зробили веселу перекличку по книзі “Азбука імен” і вельми талановито і весело інсценізували вірш пані Тетяни.


Діти були задоволені, бібліотекарі і письменниця — втішені. Адже у всіх, і дорослих, і малечі, попереду — ЛІТО!

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.