Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Нескорені: до Дня гідності та свободи

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

20 листопада за участю студентів Миколаївського коледжу економіки та харчових технологій в Миколаївській обласній бібліотеці для юнацтва пройшов меморіальний захід, присвячений Дню гідності та свободи.

Провідна бібліотекарка Оксана Криловська нагадала, що це державне свято запроваджено на честь двох революцій в Україні — Помаранчевої 2004 року та Революції гідності 2013, з метою віддання шани патріотизму й мужності громадян, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод, національних інтересів України та європейського вибору. Молодь зі сльозами на очах передивилася документальні кадри з Майдану, кліп Андрія Хливнюка та Джамали “Злива”, послухала “Гімн змін для України” репера Ростислава Хитряка, “Podaj Reke Ukrainie” польського гурту “Taraka”, ознайомилася з унікальними інтернет-ресурсами, відображенням тих подій в кінематографі, образотворчому та фотомистецтві, художній літературі.

Наостанок ведуча побажала студентам миру, а також сили, віри та міцності духу для впровадження важливих змін в нашій країні, які саме їм здійснювати. Інтегрований урок “Нескорені” завершився хвилиною мовчання за усіма загиблими на Майдані взимку 2013-2014 років, а також під час проведення АТО/ООС на сході України. Ми вас всіх пам'ятаємо. Слава Україні, Героям слава!


 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.