Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Осінній кубок студентів-ерудитів

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

26 листопада у Миколаївському національному університеті імені В. О. Сухомлинського пройшов кубок з гри “Що? Де? Коли?”, який відбувся в рамках Школи ерудитів “Ігри інтелекту”, що діє в обласній бібліотеці для юнацтва.

Змагалися шість команд, які відстоювали честь своїх факультетів: “Кіно і німці” (історичний), “Фенікс” (коледж університету), “Олімпійське лелеченя” (фізичної культури та спорту), “Capacity” (механіко-математичний), “Ф.П.П” (педагогіки та психології) і “НУШкі” (дошкільної та початкової освіти).

Ведучий заходу — Андрій Алієв, завідувач відділу соціокультурної діяльності молоді МОБЮ і випускник істфаку — підготував більше двох десятків запитань з різних галузей знань. Для чого у XVII столітті знатні дами носили на поясі шкурки хутряних тварин, як оси допомогли створити папір, а горобець врятував Бостон, яка роль півня в індуїзмі, хто краще ніж собаки охороняє китайські будинки від непроханих гостей — відповіді на ці та багато інших запитань прозвучали під час запеклої гри розуму.


Команди наздоганяли одна одну, аплодуючи правильним відповідям та позитивно реагуючи на найдотепніші неправильні. Трійку призерів замкнуло “Олімпійське лелеченя”, срібло здобули “Ф.П.П.”, а перемогу з відривом у 1 бал святкували “НУШкі”.

Всі команди отримали грамоти і смаколики, а ведучий запросив розумак-студентів на ігри “Школи ерудитів” до обласної бібліотеки для юнацтва.


 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.