Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти “В передчутті літа” Ольги Руденко та Андрія Горбачова

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

1 березня у Молодіжному просторі Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва відкрилася художня виставка “У передчутті літа” дуету молодих миколаївських художників Ольги Руденко та Андрія Горбачова.

Це вже друге знайомство глядача з роботами Андрія в стінах бібліотеки: перше відбулося 26 грудня минулого року, під час урочистого відкриття Молодіжного простору, з експозиції “Мозаїки літа”. А для Ольги виставка дебютна, хоча вона вже встигла представити її напередодні, на дискусійному майданчику “Діалоги порозуміння: кримчани”.

Пастельна графіка О. Руденко присвячена, переважно, морській тематиці. Як підкреслює дівчина, її завжди надихало на творчість  море, особливо казкові краєвиди Чорного і Азовського морів, Кримського узбережжя, Кінбурнської коси. Її улюблені сюжети — грозові хмари, поєднані з величністю морської стихії, різні стани і відтінки неба під час світанку і заходу сонця. Притягував погляди шанувальників мистецтва акварельний живопис А. Горбачова, виконаний технікою імпресіоністів, мазками і плямами.


Андрій, випускник Національного університету кораблебудування ім. адмірала Макарова, професійно займається дизайном інтер'єрів, в тому числі водного транспорту, графічним дизайном. Ольга, випускниця Миколаївської філії Київського національного університету культури та мистецтв, займається скульптурою та живописом, дизайном зовнішньої реклами, співпрацює з меблевою фірмою у якості реставратора деревини.

Устигніть відвідати виставку до 14 березня і насолодитися передчуттям літа від молодих художників.



 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.