Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Лабораторія молодіжних ініціатив: Олена Істоміна “вербувала” волонтерів

Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

11 березня в Миколаївській обласній бібліотеці для юнацтва студенти Миколаївського будівельного коледжу зустрілися з Оленою Істоміною, яка стала ще одним спікером нового проєкту бібліотеки — лабораторії молодіжних ініціатив “ГОшка”.

Олена — випускниця Чорноморського національного університету ім. П. Могили, digital-маркетолог, бізнес-консультант з просування Instagram-акаунтів, учасниця платформи “МрійДій”. Вона розповіла про успішні ідеї, реалізовані бізнес-спільнотою платформи: брендбук міста, велосипедні парковки, фігури «хлопчиків» на пішохідних переходах. Поділилася новими задумами і поцікавилася думкою хлопців і дівчат щодо місця майбутнього розташування у Миколаєві скульптур і найдовшої лавки. А також обговорила з присутніми тенденцію проявів вандалізму в нашому місті. Головний меседж молоді від Олени Істоміної — волонтерство сьогодні і соціально відповідальний бізнес завтра.
 

Під час автограф-сесії багато хто обмінявся з Оленою номерами телефонів з метою можливої участі у проєктах платформи або отримання професійних консультацій.
 
Бібліотека запрошує громадські організації, представників бізнесу, ініціативних городян (якщо вам до 35 років) стати наступними спікерами нашої лабораторії: презентувати свої ідеї та проєкти, ділитися практичними порадами, мотивувати та залучати до волонтерства школярів і студентів, шукати майбутніх однодумців або ефективних працівників, разом робити наше місто комфортним і креативним.

 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.