Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Карантинна осінь: комунікаційний тренінг для студентів

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

23 і 26 листопада студенти Миколаївського державного коледжу економіки та харчових технологій взяли участь у комунікаційних тренінгах “Тимбілдинг проти булінгу”.

Ведуча заходу, завідувачка відділу “Інтернет-центр” обласної бібліотеки для юнацтва Тетяна Руснак традиційно почала зі знайомства, точніше з однойменної гри. Студенти називали свої імена і найвластивішу якість/рису зовнішності/характеру.

Далі бібліотекарка ознайомила молодь з поняттям, формами, видами і структурою булінгу. Разом зі студентами обговорили його причини і шляхи подолання, переглянувши уривки із фільмів “Воно”, “Татові знову 17”, “13 причин чому”, “Диво” з показаними ситуаціями цькування.

Учасники тренінгу взяли участь у тимбілдингових вправах та іграх “Покажи ситуацію”, “Якість на букву”, “Подібність і відмінність”.

Учасники тренінгу добре співрацювали під час виконання завдань, були активними, вступали в діалог, у кожного була нагода висловитися щодо розглянутого питання. Студенти подякували організаторам за отримані знання.


 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.