Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Зимовий студентський кубок з гри «Що? Де? Коли?»

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

10 лютого за перемогу в Зимовому кубку з гри «Що? Де? Коли?» змагались студенти кафедри історії Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського. Захід, організований студентським самоврядуванням ВНЗ спільно з обласною бібліотекою для юнацтва, був проведений завідувачем відділу соціокультурної діяльності молоді МОБЮ, ведучим обласного клубу інтелектуальних ігор Андрієм Алієвим.
Змагалися чотири команди, в яких грали студенти І-ІІІ курсів. Питання турніру були присвячені маловідомим фактам з історії Миколаєва від його заснування і до нині. Отож, для студентів це була чудова нагода перевірити свої краєзнавчі знання. Історикам-ерудитам довелося поновити в пам’яті маршрут легендарних земляків-яхтсменів не менш легендарного «Ікару», згадати, на місці якого сучасного об’єкта транспортної інфраструктури раніше було міське звалище, вид якого багатогранника має надземна частина миколаївської обсерваторії тощо. 
 
У підсумку третє місце розділили «Однодумці» і «Гарячі перчики» (ІІ-ІІІ курси), срібло за командою «Творча криза» (ІІ курс), а перемогу з відривом у два бали святкували першокурсники «G-7» («Велика сімка»).
 
Приємною несподіванкою для Андрія Алієва, незмінного ведучого інтелектуальних університетських батлів і випускника історичного факультету МНУ, стала грамота від керівництва кафедри історії за «багаторічну співпрацю з університетом, організацію і проведення інтелектуальних ігор для студентів». Андрій зі свого боку висловив вдячність і сподівання на подальшу успішну співпрацю, а студентів запросив до участі в бібліотечній Школі ерудитів «Ігри інтелекту».
 
 
 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.