Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Ерудит-батл в школі №6

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

25 травня в черговому батлі Школи ерудитів «Ігри інтелекту», організованому обласною бібліотекою для юнацтва до Дня слов'янської писемності і культури, змагалися учні 6-7 класів Миколаївської ЗОШ I-III ступенів №6.

Модераторки гри – бібліотекарки ОБЮ Олександра Бережна, Валентина Гавришко та Анна Мороз – підготували багато цікавих запитань зі шкільної програми з української, зарубіжної літератури та іноземної мови.

В ерудит-батлі зійшлися чотири команди. Юні знавці здивували журі не лише ґрунтовними знаннями з української літератури, а й добрим володінням англійською. Всі без виключення показали гарні результати – працювали злагоджено, відповідали швидко, сипали жартами, заряджали один одного веселим настроєм. Найшвидшими і найерудованішими були шестикласники. Вони блискуче знають творчість Павла Глазового, Степана Руданського, Миколи Вороного, Лесі Українки та інших програмних авторів. Ерудитам-семикласникам літературні питання давались складніше, однак з англійською граматикою вони впоралися перші й отримали додаткові бали за оперативність. У підсумку перемогу вибороли «Наукові герої». Вітаємо юних геніїв!

Інтелектуали ЗОШ №6 зізнались, що такий формат ігор є їхнім улюбленим, їм круто працювати в команді, перевіряти себе на кмітливість і ерудицію.

Зустрінемось на наступних іграх! А поки прокачайте свої знання і спробуйте відповісти на літературне запитання, з яким легко справились юні ерудити.
“Ти знаєш, у нашому домі,
в старому буфеті, давно

живе мій добрий знайомий...”

Хто живе в буфеті? Пишіть відповіді в коментарях))


 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.