Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Конкурс читацьких рейтингів

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

В обласній бібліотеці для юнацтва стало добрим звичаєм в кінці року підводити підсумки реалізації програми “Читаєш ти, читаю я, читає вся моя сім'я” і роботи з родинами. 18 грудня, напередодні Дня Святого Миколая в бібліотеці зібралися найактивніші читачі відділу абонементу, які обслуговуються за сімейним формуляром, для визначення суперчитаючої родини 2011 року.

Кульмінацією свята стало нагородження “Суперчитаючої родини-2011”, якою цього року стала сім'я Таранових. Голова родини Володимир Михайлович дуже цікаво розповів про традиції читання в їх сім'ї, про поповнення домашньої бібліотеки, де зберігаються книги, які почали збиратися ще його батьками. Не залишаються осторонь і донька Світлана та її чоловік Сергій. До читання привчають і племінника Дениса. Коло читання цієї родини дуже широке. Це і пізнавальна література, і різноманітні жанри художньої літератури, і періодичні видання. Родина Таранових була нагороджена дипломом та цінним подарунком.


Не залишився без подарунка і самий активний юний читач бібліотеки Стьопа Пономаренко. А він, як завжди, приготував для бібліотеки свої подарунки — новорічні малюнки та аплікації.

Живий струмочок розмови між ведучими і гостями свята, конкурси, вікторини, спілкування за чашкою чаю — все було спрямовано на зміцнення спілкування між дітьми і батьками, читачами і бібліотекарями.

Для гостей була оформлена книжкова виставка “Все про Все розкажуть книги”, де були представлені незвичайні видання. Гості побачили саму велику книгу в бібліотеці і саму маленьку, і книгу, яка була видана ще на початку минулого століття.

Гості подякували організаторам зустрічі за теплий прийом і цікаву розмову, за захоплюючі книги і змістовні та веселі заходи, і висловили побажання про зустрічі у новому році.

 

sf_2011_1 sf_2011_2 sf_2011_3 sf_2011_4 sf_2011_5 sf_2011_6 sf_2011_7 sf_2011_8  

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.