Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Раут молодіжних клубів

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

В Миколаївській обласній бібліотеці для юнацтва відбулася зустріч миколаївських молодіжних творчих клубів «Імпульс» і «Білий кіт» (при обласній бібліотеці для юнацтва), літературного клубу «Alternative» (при Миколаївській науково-педагогічній бібліотеці) з дніпропетровським літературним клубом «Вікно» (при Дніпропетровській обласній молодіжній бібліотеці ім. М. Свєтлова), зокрема, з його керівником, поетом Олександром Мухарєвим та членами клубу Тетяною Самаріною і Юрієм Пустовойтом. Діалог клубів проходив в рамках весняного турне дніпропетровських поетів в Херсоні, Миколаєві, і далі — в Одесі, Нікополі, Москві, та Запоріжжі.

Олександр Мухарєв презентував миколаївській творчій молоді літературний клуб «Вікно», літературний журнал «Литера Dnepr», і, звичайно ж, представив молодих поетів. На зустрічі за чаюванням, фотографуванням і дружньою бесідою звучали вірші: свої і відомих авторів журналу в прочитанні Олександра Мухарєва, складні асоціативно-образні Юрія Пустовойта, пронизливо особисті та відверті Тетяни Самаріної, молодих миколаївських поетів Сергія Войналовича і Олега Дороша, і загального улюбленця, екстравагантного Володимира Грекова. Під час поетичного рауту ризикнув вперше прочитати свої вірші і член МТК “Імпульс” Владислав Зіньковський.

На останок директор Миколаївської бібліотеки Наталія Ткаченко і Олександр Мухарєв домовилися про те, щоб використовуючи інтернет-конференції та соціальні мережі продовжити спілкування між творчою молоддю Дніпропетровська та Миколаєва.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.