Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Афіша Запрошуємо на презентацію книги “Ю. С. Гребенников — понад півстоліття в археології”

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Афіша

18 квітня о 14.00 Миколаївська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на презентацію книги “Ю. С. Гребенников — понад півстоліття в археології” з серії “Миколаївські археологи” видавництва “Яслав”, яка відбудеться в рамках ХVІІ виставки місцевих видавництв “Миколаївська книга — 2019”.

Автори-упорядники — кандидат історичних наук, старший науковий співробітник Державної інспекції по охороні пам’яток культури у Миколаївській області Снитко Іван Олексійович та науковий співробітник інспекції Гребенников Віктор Борисович.

Ви дізнаєтесь про життєвий шлях, наукові здобутки, викладацьку діяльність відомого в Україні археолога Юрія Спиридоновича Гребенникова (29.04.1947 — 01.10.2017), познайомитесь зі світлинами та малюнками його розкопок і найважливіших знахідок, зможете поставити свої запитання його колегам, друзям, учням, видавцю книги Юрію Вацлавовичу Ковальському. За найцікавіші питання організатори заходу подарують книгу “Степная Троя Николаевщины” авторства К. Горбенка, Ю. Гребенникова й О. Смирнова. Співробітники бібліотеки пишаються тим, що свого часу мали можливість не тільки спілкуватися з закоханим в історичну науку Юрієм Спиридоновичем, але й підготувати це спільне видання.

Подія приурочена до Дня пам'яток історії та культури та відбудеться за адресою вул. Велика Морська, 92. Вхід вільний.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.