Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Афіша Увага! В бібліотеці введено карантинні заходи і обмеження!

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Афіша

З 13 березня до 3 квітня 2020 року з метою запобігання поширенню коронавірусу COVSD-19 в Миколаївській обласній бібліотеці для юнацтва вводяться карантинні заходи і обмеження. Читачам і відвідувачам з ознаками ГРВІ забороняється відвідувати бібліотеку, у разі порушення працівники мають право їх не обслуговувати і вжити відповідні заходи, в т.ч. позбавлення права користування закладом і виклик поліції. У разі хвороби читач може дистанційно подовжити термін користування літературою за тел. 37-69-87. На період дії карантину бібліотека призупиняє надання послуги книгоношення.


Частина запланованих масових заходів переноситься на невизначений термін до стабілізації ситуації і зняття карантину. Про масові заходи, які відбудуться в бібліотеці в період 13.03-03.04, буде повідомлено на сайті, при цьому кількість присутніх буде обмежуватися 30 особами.

Адміністрація бібліотеки вводить режим щоденного профілактичного спостереження за персоналом (працівники з ознаками ГРВІ до роботи не допускаються); регулярного провітрювання і дезінфекції у всіх приміщеннях закладу.

Підстава: Постанова Кабінету Міністрів України  від 11 березня 2020 р. №211 “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVSD-19”, Протокол №3 позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Миколаївській облдержадміністрації від 11 березня 2020р., лист управління культури, національностей та релігій Миколаївської ОДА від 13.03.2020о. №387/03-14, Наказ Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва “Про запобігання поширенню короновірусу COVSD-19” від 13.03.2020р. №15.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.