Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Афіша СмакBook від УІК: запрошуємо на читацькі посиденьки з Анастасією Нікуліною!

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Афіша

18 січня о 13.00 на платформі Zoom — перший літературний стрім “Читацькі посиденьки з автором: Анастасія Нікуліна” в рамках проєкту “СмакBook від УІК”.


Щомісяця ми разом з читачами будемо дегустувати “смачненькі” книги від Українського інституту книги. Під час січневого літстріму на читацькі посиденьки з презентацією романів “Зграя” та “Завірюха” видавництва “VIVAT” “завітає” письменниця зі Львова, блоґерка, книжкова оглядачка, перекладачка Анастасія Нікуліна. До обговорення приєднаються партнери проєкту — викладачі кафедри української мови і літератури Миколаївського національного університету ім. В. О. Сухомлинського, доценти Інна Родіонова та Ірина Корнієнко, а також миколаївські колеги львівської гості — Олег Дорош і Ксана Коваленко.


Лінк для участі в літстрімі на платформі Zoom
https://zoom.us/j/99507785257?pwd=TkZLeU1MY2d5eUpqeTJ5WUJTRHlVUT09
Ідентифікатор конференції: 995 0778 5257
Код доступу: 1

Хто ще взагалі незнайомий з творчістю Анастасії Нікуліної, пропонуємо подивитися влог “Читай українське!” провідної бібліотекарки МОБЮ Тетяни Гервасьєвої з відгуком на інший роман авторки “Сіль для моря, або Білий кит”.

 

Миколаївська обласна бібліотека для юнацтва запрошує фанів сучасної української літератури долучитися до нового бібліотечного проєкту  #СмакBook_від_УІК. Він започаткований з метою популяризації літератури, отриманої від Українського інституту книги для поповнення бібліотечного фонду, а це понад 800 найменувань цікавих книжок популярних вітчизняних і зарубіжних авторів, виданих у кращих видавництвах України. Протягом року в рамках проєкту бібліотека проведе комплексне локальне дослідження “Видання від Українського інституту книги: використання і популяризація”, організує літературні стріми “Читацькі посиденьки з автором” та онлайн-спілкування “Новинки з видавничої скриньки”, запропонує на сайті буктрейлери “Книга в кадрі”, відеопрезентації книг “Лайфхаки для книгоманів”, влог “Читай українське!”, розробить ігромікси “Почитайка-грайка”, оформить постійно діючу книжкову виставку-інсталяцію “Книжкове асорті від Українського інституту книги”. Хто зацікавився — шукайте на сайті матеріали за тегом СмакBook від УІК та на нашій ФБ-сторінці #СмакBook_від_УІК.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.