Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Афіша Увага! Інклюзивний літературний конкурс для дітей та юнацтва!

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Афіша

Київське видавництво «Видавничий центр «12» за підтримки Українського інституту книги та Донецької обласної державної адміністрації оголошує інклюзивний літературний конкурс для дітей та юнацтва імені Дмитра Ружевича. Прийом творів триватиме до 31 березня 2021 року.
 
Учасники віком від 10 до 18 років мають надати твір у жанрі оповідання українською мовою, який раніше не оприлюднювався, в т.ч. в мережі інтернет. На електронну пошту Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript надсилаються 3 файли: заява на участь, рукопис і згода на обробку персональних даних. Тема листа — Конкурс Дмитра Ружевича. Майбутнім учасникам радимо уважно прочитати вимоги до подання заявок, тематики оповідань, оформлення конкурсних робіт тощо, зазначені в Положенні конкурсу. Питання щодо конкурсу надсилати на e-mail Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript
 
Переможці особисто поспілкуються з українськими письменниками, які пишуть на тему інклюзії, отримають набори сучасних книжок, цінні подарунки та 1 рік творчої промоції від «Видавничого центру «12». Мета конкурсу: популяризувати читання, відкрити нові літературні таланти, формувати толерантність в інклюзивному просторі та вшанувати пам’ять Дмитра Ружевича, підлітка-книголюба із села Сергіївка на Донеччині, якому пересування у колісному кріслі не завадило стати рекордсменом України та отримати звання “наймолодшого директора приватної бібліотеки”.
 
Положення про Конкурс

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.