Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Афіша Запрошуємо до участі у фотоконкурсі “В об'єктиві я і книга”

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Афіша

Державна бібліотека України для юнацтва оголошує Всеукраїнський конкурс світлин «В об’єктиві я і книга». Інформаційну підтримку на всеукраїнському рівні здійснюють радіо «Ера», Українське радіо, телеканал «Культура», фірма «Періодика», фотостудія STUDIO F. Конкурс проводитиметься у 2 тури — на обласних рівнях та всеукраїнському. До участі в обласному турі запрошуються бібліотекарі ЦБС Миколаївської області, користувачі бібліотек Миколаївщини незалежно від свого віку. Конкурсні роботи приймаються до 16 липня 2012 р.


Положення про проведення обласного туру Всеукраїнського конкурсу світлин «В об’єктиві я і книга»

Конкурс проводиться з метою популяризації читання і книги засобами мистецтва фотографії. Завданням конкурсу є: впровадження нових візуальних форм виховання читацької культури серед юнацтва та молоді; виявлення творчого потенціалу бібліотекарів, користувачів та осіб причетних до формування навичок роботи з книгою, читанням.

Учасниками обласного туру конкурсу можуть бути: бібліотекарі Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва і ЦБС Миколаївської області, користувачі цих бібліотек незалежно від свого віку. Учасники Конкурсу гарантують дотримання авторських прав щодо надісланих на Конкурс робіт та несуть особисту відповідальність у разі виникнення правових суперечок. Усі роботи, надіслані на Конкурс, залишаються у власності Оргкомітету і авторам не повертаються. Конкурсні роботи можуть бути використані організаторами з метою популяризації Конкурсу та розміщені на сайті бібліотеки www.unbib.mk.ua, в засобах масової інформації.

Учасники мають дотримуватися обов'язкових вимог до подання конкурсних фоторобіт. На конкурс надаються роздруковані відбитки кольорових фотографій (не більше 5-ти від одного учасника). Дозволяється використовувати графічні редактори для: корекції кольору, розмірів, рівнів та контрастності, різкості, кадрування. Використання інших функцій заборонено. Фотоколажі та зображення, які виконані за допомогою комп’ютера, до участі у конкурсі не приймаються. Мінімальний розмір фотографії 20х30 (формат А4). Зворотній бік кожної фотографії має містити: назву фотороботи та інформацію про автора (прізвище, ім'я, по батькові повністю; дата народження; навчальний заклад або місце роботи, посада; поштова адреса проживання повністю, контактний телефон, електронна адреса; підпис автора; дата відправлення роботи на конкурс).

Критерії оцінювання конкурсних робіт: зміст, який відображає тему Конкурсу; оригінальність ідеї; якість виконання. Для оцінювання робіт обласного туру конкурсу створюється Журі у складі: Савельєвої Л. І., голови Миколаївського відділення Національної спілки фотохудожників України, Сливи А. В., члена НСФХУ, Ярмоленко О. А., заступника директора МОБЮ.

Обласний тур Всеукраїнського конкурсу проводиться з 1 червня до 15 липня 2012 року. Останній термін подання конкурсних робіт до Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва — до 17 години 16 липня 2012р. Роботи, які надійдуть пізніше вказаного терміну, Журі розглядатися не будуть. Роботи можна подавати особисто або надсилати поштовим відправленням (54001 м. Миколаїв вул. Велика Морська, 92). Підведення підсумків обласного туру — до 1 серпня 2012 року. Переможці обласного туру будуть нагороджені дипломами. Робота переможця, який посів перше місце, надсилається до Києва для участі у ІІ турі.

ІІ-й відбірковий тур Всеукраїнського конкурсу проводиться з 1 вересня до 1 жовтня 2012 р. у м. Києві. Переможці ІІ-го туру будуть запрошені до Києва для нагородження Почесними грамотами і призами.

Контактні телефони: Оргкомітету обласного туру конкурсу в Миколаєві — (0512) 37-62-33, (0512) 37-52-80; Оргкомітету Всеукраїнського конкурсу у Києві — (044) 257-10-73, (044) 456-81-81.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.