Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Новости от партнеров Запрошуємо до участі у конкурсі творчих і наукових робіт, присвяченому ювілеям письменників-краян

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Новости от партнеров

Кафедра української мови і літератури Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського, Чорноморський державний університет імені Петра Могили та Миколаївська філія Київського національного університету культури і мистецтв запрошують учнів та студентів взяти участь у конкурсі творчих і наукових робіт “У слові розкривається душа...”, присвяченому ювілеям письменників-краян: Дніпровій Чайкі, Спиридону Черкасенку, Олесю Берднику, Емілю Январьову, Борису Мозолевському, Миколі Вінграновському, Валерію Бойченку, Катерині Голубковій. Роботи на конкурс приймаються з 15 березня по 15 квітня 2016 року.


Робота подається за однією з номінацій: наукове дослідження; фотоколаж; художній твір; публіцистика; вироби народно-прикладного мистецтва; комп'ютерна презентація. До кожного виду роботи окремо подається довідка про автора: прізвище, ім'я, по батькові, заклад, у якому навчається учасник, контактний телефон, е-mail автора; прізвище та ініціали наукового керівника, його науковий статус. Роботи надсилати на електронну пошту організаторів конкурсу Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript чи подати на кафедру української мови і літератури Миколаївського національного університету імені В. Сухомлинського: вул. Нікольська, 24. На конверті або в темі листа обов'язково вказати: на конкурс “У слові розкривається душа...”.

Підведення підсумків конкурсу відбудеться 18-19 квітня 2016 року. Кращі роботи відзначатимуться дипломами, презентуватимуться на сайтах інформаційних партнерів та будуть опубліковані у збірнику студентських наукових праць “Філологія та філологічна освіта XXI століття: пошуки молодих”; художні та публіцистичні твори видаватимуться окремою збіркою; фотоколажі та вироби декоративно-прикладного мистецтва презентуватимуться на виставці.

Керівник проекту — кандидат філологічних наук, доцент кафедри української мови і літератури Родіонова Інна Григорівна: (063)-488-59-38, е-mail Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript

Докладніше про умови проведення конкурсу, вимоги до оформлення робіт, критерії оцінювання дивіться у листі.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.