Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Давайте познайомимось Про нас пишуть Бондаревська І. Зустріч з письменником / І. Бондаревська // Вперед. — 2014. — 18 листоп. — С. 4.

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Давайте познайомимось - Про нас пишуть

Зустріч з письменником

На базі центральної районної та дитячої бібліотек відбулася інформаційна сесія “Бібліотека для молоді Новобузького району”, яку організували спеціалісти Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва та бібліотекар юнацького відділу обслуговування Т. Васильєва. На захід запросили письменника-фантаста Андрія Альтанова (А. Андрєєва).


Сесія проводилася одночасно з трьома групами. Студенти аграрного коледжу (викладач О. Торопчин) мали змогу пройти навчання і поспілкуватися із завідуючою відділом інформаційних технологій та електронних ресурсів О. Плакун на тему: “Принципи працевлаштування та ефективний пошук роботи”. Учні гімназії (класний керівник І. Осипчук) залюбки слухали письменника-фантаста А. Альтанова, який розкрив своє неповторне бачення світу. Його твори захоплюють атмосферою незвіданості, пригодами і небезпеками, до останньої сторінки тримаючи читачів у напрузі. Діти щиро дякували Андрію за зустріч, а, мабуть, найприємніший момент для них настав, коли автор давав автографи.

Нарешті третя група з бібліотекарів пройшла тренінг у провідного методиста науково-методичного відділу І. В. Отверченко, а також відбувся інтерактивний урок “Інформаційні ресурси сучасної бібліотеки”.

Учасники заходів отримали багато корисних порад, які в подальшому використають на практиці.

Працівники бібліотек щиро вдячні директору обласної юнацької бібліотеки Н. Ткаченко та методисту науково-методичного відділу Н. Драгуновській за співпрацю.

І. Бондаревська, директор КЗ “Новобузька ЦБС”

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.