Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Інформаційно-ресурсний центр Молодіжна колегія Підготовка молодих кадрів

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Інформаційно-ресурсний центр - Молодіжна колегія

Свого часу Михайло Грушевський називав одним із головних завдань національного відродження України виховання молодого покоління, національної інтелігенції як творчого начала, рушія духовного поступу. Вчений наголошував, що молодь – це майбутнє нації і саме їй належить вирішальна роль у справі духовного оновлення нації, привнесення в українське життя інтелігентності, принциповості, ідейності. Його слова актуальні і зараз, тому що майбутнє Миколаївщини, безумовно, залежить від нас, молодого покоління. Все, що ми, молоді, зробимо, всі наші дії залишать слід в історії. Звичайно, що майбутнє залежить і від ступеня освіченості й виховання молоді.

Саме тому 9-10 грудня 2010 року для членів Молодіжної колегії при голові Миколаївської облдержадміністрації в Миколаївському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій пройшов тематичний семінар за темою «Принципи та форми взаємодії інститутів громадянського суспільства з органами виконавчої влади області». Навчання пройшло за дорученням голови Миколаївської обласної державної адміністрації Миколи Круглова.

Пріоритетними питаннями, які розглядалися під час навчання, були: сучасне антикорупційне законодавство; шляхи запобігання та протидії корупції на державній службі та громадській діяльності; публічні виступи; права та можливості дорадчих органів виконавчої влади; державне управління та керування державною службою в Україні; стан та розвиток системи органів державної влади і органів місцевого самоврядування в Україні на сучасному етапі; складання та оформлення службових документів; організація роботи місцевих органів виконавчої влади із зверненнями громадян; дотримання естетичних норм у спілкуванні з громадянами.

Психолог розповіла, яким повинно бути ділове спілкування та як управляти конфліктами в колективі. Під час навчання для слухачів були проведені практичні заняття, в ході яких вони набули навички складання порядку денного та оформлення протоколу засідання Молодіжної колегії при голові Миколаївської облдержадміністрації. По закінченні семінару всі члени Молодіжної колегії, які прослухали семінар, отримали свідоцтво про проходження навчання за програмою підвищення кваліфікації державних службовців (посадових осіб місцевого самоврядування).

Начальник управління у справах сім'ї та молоді Миколаївської облдержадміністрації Микола Жук, запевнив, що це не останнє навчання і в наступному році планується якомога більше аналогічних заходів задля розвитку молодого покоління.
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.