Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Інформаційно-ресурсний центр Молодіжний рух Миколаївщини Профспілкова організація студентів Національного університету кораблебудування

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Інформаційно-ресурсний центр - Молодіжний рух Миколаївщини

Головна мета нашої роботи – соціальний, правовий захист прав та інтересів студентів, а також забезпечення їх дозвілля, представлення організації та університету на міському, обласному та всеукраїнському рівнях.


На базі Профспілкової організації студентів діє трудовий загін «Корабел», який займається працевлаштуванням студентів влітку. Профспілка забезпечує пільговими путівками на відпочинок, матеріальною допомогою, організовуються постійні поїздки по визначним місцям України.

Профспілка стала молодіжною організацією, в якій кожен студент може реалізувати свої таланти. Зараз при Профспілці працює 5 спеціалізованих комісій, діє студентський туристичний клуб «Три кита». Не залишаються без уваги і підтримки студради гуртожитків. Крім цього, стали постійними благочинні акції, якими займаються волонтери нашої організації.

Голова – Лазарєва Дар’я
Адреса: м. Миколаїв, пр. Героїв Сталінграду 9, кабінет Д 114.
Контактні тел. 8(0512)39-73-65, 8(097)624-6666;
E-mail: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript
Сайт: www.profcom.mk.ua

 

 

VI семінар-нарада голів первинних профспілкових організацій студентів ВУЗів

Літо для профспілкових лідерів почалося з семінару-наради голів первинних профспілкових організацій студентів вищих навчальних закладів України за участі понад 70 керівників студентських профспілок держави. Протягом 5 днів, з 4 до 8 червня учасники відвідували наради, збори та робочі зустрічі.

Подробнее

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.