Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Тоган Н.К. Профілактика негативних проявів поведінки, злочинності, наркоманії, алкоголізму серед дітей та молоді (Кривоозерська ЦБС)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

Одним із напрямків в роботі Кривоозерської районної бібліотеки є виконання районної програми «Правова освіта населення Кривоозерського району». З метою підвищення ролі правової освіти та правової культури серед учнівської молоді 7 квітня у читальній залі районної бібліотеки пройшла зустріч-діалог «Профілактика негативних проявів поведінки, злочинності, наркоманії, алкоголізму серед дітей та молоді» інспектора поліції Олейника А.В. з учнями ІІ курсу Кривоозерського ПАЛу (група № 27 з класним керівником Лаврик М.О.)

Ведучі, Вікторія Гончарук, бібліотекар юнацької кафедри видачі та Ріта Вусатенко, бібліотекар читальної зали, підгодували змістовну розповідь про проблеми суспільства величезної ваги – тютюнопаління, наркоманію, алкоголізм та їх негативний вплив на організм людини.

Ознайомились присутні з тематичною літературною виставкою «Суспільство. Держава. Право».

Приємно відмітити, що слухачі заходу з захопленням сприймали інформацію, уважно слухали та висловлювали свої думки та обмінювались враженнями.
  

Тоган Н.К., завідуюча відділом обслуговування Кривоозерської ЦРБ
 

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.