Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Учень Н. Веломарафон «Україна єдина. Україна - це ми» (Жовтнева ЦБС)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

«Україна єдина. Україна- це ми» - під таким девізом пройшов 22 серпня у Галаганівці веломарафон, присвячений 25-їй річниці Незалежності, організований бібліотекарями. Маршрут веломарафону: Галаганівка — Новософіівка — Промінь.


Урочиста зустріч двох громад відбулася на мосту через річку Інгулець. Прославши через міст вишиті рушники, як символ єдності, учасники веломарафону обміінялися духмяними короваями.


Біля сільського клубу відбулася вітальна програма. Після цього всі учасники дружно вирушили до села Промінь. Гостинно зустріли всіх «велико-читачів» біля будинку культури бібліотекар, завідуюча клубом, жителі села, запросили на невеликий концерт. Потім всі присутні поклали квіти до пам'ятника загиблим воїнам Другої світової війни.



Багато теплих вражень залишилося в учасників веломарафону від зустрічі з жителями сіл, в яких вони побували. Це ще раз засвідчило, що ми, українці, - дружні, згуртовані, впевнені в тому, що тільки спільними зусиллями український народ вистоїть і переможе. Ми віримо в світле майбутнє України.




Учень Н., бібліотекар Галаганівської сбф Жовтневої ЦБС.
 

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.