Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Кориновська О. Г. Ліричний вернісаж «На поетичній хвилі Миколаївщини» (Снігурівська ЦБС)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

Щороку у березні світ відзначає Всесвітній день поезії. Щоб привернути увагу суспільства до поезії як до джерела відповідей на багато питань людства, на 30-й сесії ЮНЕСКО у 1999 році було прийнято рішення: 21 березня кожного року відзначати Всесвітній день поезії.


Поезія… Вона і втішить, і пригорне, і приголубить. Поетичне слово здатне проникати у таємниці людської душі, закликати людину мислити, допомагає спілкуванню, розширює кругозір.

23 березня у рамках Тижня юнацької книги в Снігурівській районній бібліотеці ім. В. Бойченка відбувся ліричний вернісаж «На поетичній хвилі Миколаївщини». Учасниками заходу стали молоді користувачі Інтернет-центру. Бібліотекар Геєва Т. зробила презентацію творів про поетів Миколаївщини Е. Январьова, В. Качуріна, В. Бойченка, В. Козлова, Д. Креміня, А. Зими. На прикладах творів цих поетів бібліотекар довела, що поезія — це голос істини, голос правди, голос свободи. І той, хто чує його, здатний піднятись на вершину духу, гуртувати націю. Слухаючи поетичні рядки, молодь розуміла, що поезія — це чарівність, музика, це — дотик до душі. Струни якої ще довго будуть бриніти. І чим частіше, тим краще.



На книжковій виставці «Рядки, даровані небесами» шанувальники поетичного слова знайшли збірки відомих українських поетів, познайомилися з творчим доробком молодих авторів України, а також побачили твори українських поетів у перекладах мовами світу.

Бібліотекарі запросили всіх бажаючих переглянути матеріали виставки. Сподіваємось, що кожен знайшов свого поета.




О. Г. Кориновська, бібліотекар відділу обслуговування Снігурівської ЦРБ


 

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.