Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Білик Л. В. Героїчний шлях земляків (Арбузинська ЦБС): обласна молодіжна акція «Ми пам’ятаємо!»

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

Героїчний шлях земляків

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 квітня 2010р. в центральній районній бібліотеці відбулася презентація Книги пам'яті «Ми перемогу наближали, як могли». Ведучі Л. Білик та А. Середенко розповіли присутнім про ідею створення в нашому районі книги пам’яті, до якої увійшли матеріали про героїчний шлях наших земляків – ветеранів Великої Вітчизняної війни. Перед присутніми виступили голова районної ради В. А. Захарченко, заступник голови райдержадміністрації І. А. Зовтун, редактор-упорядник Книги пам'яті А. М. Ненько, голова районної ради ветеранів війни та праці Р. Я Алефіренко.

На презентацію були запрошені учні 9-10 класів Арбузинської ЗОШ №2 та діти учасників бойових дій О. О. Грабовий, В. І. Лихіцький, О. М. Федоров, ветерани Великої Вітчизняної війни Зайцев М.В. та Пластамак М.Г.

Голова районної ради ветеранів війни та праці Л.Я. Алефіренко вручила Книги Пам’яті Зайцеву М.В. та Пластамак М.Г. Для присутніх прозвучали пісні у виконанні О. В. Фесенка.

А вже 16 квітня в Арбузинській районній бібліотеці відбувся районний конкурс читців віршів та виконавців пісень про війну, присвячений 65-річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні «Вони врятували собою життя», проведений спільно з районним Будинком культури. У конкурсі прийняло участь 19 учасників з Арбузинки та сіл Агрономії, Кавунів, Костянтинівки, Новоселівки, Семенівки, Новокрасне, Благодатного, Садового, Любоіванівки, Воєводського, Панкратове, Полянки.

Журі під головуванням начальника відділу культури і туризму райдержадміністрації В.П. Іваненко та членів журі директора РБК Т.М. Зайцевої, директора ДМШ Я.В. Плотнікової, директора Арбузинської ЦРБ Н.М. Калашнікової прослухали багато виступів конкурсантів і нагородили всіх учасників похвальними грамотами.

Серед виконавців воєнної пісні переможцями стали: Агрономійський ансамбль «Водограй» за виконання «Пісні про Агрономію», Воробйов М.О. за виконання пісень Ю. Антонова «Маки» та «Снегири», учениця 8 класу Кавунівської ЗОШ Гутнік Д. за виконання пісні «Дедушка», Сіра О. (с. Полянка) за виконання пісні «Перемога».

Серед читців віршів про війну переможцями стали: учень Панкратівської ЗОШ Воробйов М. за виконання віршів І. Брашевана «Слово інваліда війни» та «Ветераны на марше»; учениця Арбузинської ЗОШ № 1 Недавня Ю. за виконання своїх власних віршів.

Л.В. Білик, методист Арбузинської ЦРБ

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.