Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Шевченко О. О. Різдвяні зустрічі в бібліотеці (Воскресенська селищна бібліотека Воскресенської селищної ОТГ Вітовського району)

Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

Христос народився! Славімо його!
Лунає коляда, вертеп ходить від хати до хати.
Радіє душа і торкається неба ангельським крилом,
І Різдво Христове усіх кличе на родинне свято, щедре і багате!


Різдво — сімейне свято, тому в смт. Воскресенське святкували його великою бібліотечною родиною, дружньою і щирою. Саме до селищної бібліотеки завітали найвідданіші друзі, щоб Різдво відсвяткувати, традиції українські пригадати та гостей шановних привітати.

Бібліотека перетворилася на старовинну українську хату з піччю, прядкою, сундуком. Господиня накрила багатий стіл: кутю, різдвяні калачі, цукерки, яблука. Колядників обдаровували щедрими гостинцями. Нагороджували односельців: дружні родини Вілкулів та Єргаєвих за любов, відданість та щирість; прекрасну жінку Катерину Марківну Філатову назвали “пані Мудрістю”, а Валентину Миколаївну Колєснік — “супер-бабусею”, бо саме вона виховує талановитого онука, майбутнього актора. Для всіх гостей майстриня селища Олена Терлецька напекла різдвяних калачів, а благодійниця Людмила Уманська підготувала подарунки.


О. О. Шевченко, завідувачка Воскресенської селищної бібліотеки
 

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.