Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Спорт для всіх (КЗ «Публічна бібліотека» Веселинівської селищної ради)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

Протягом року бібліотека проводить заходи, які пропагують здоровий спосіб життя, сприяють організації дозвілля молоді, залучають до читання, знайомлять із цікавими людьми та їх захопленнями. 30 січня в приміщенні Веселинівського музею до 50-річчя Веселинівської ДЮСШ відбувся захід «Спорт для всіх» для учнів 10-Б класу Веселинівської ЗОШ I-III ст.

Про історію створення ДЮСШ, її керівників і тренерів розповів директор музею Бурим Ю. П. Бібліотекарем відділу абонемента Юсипей О. О провела спортивну вікторину «Спорт: що ви про нього знаєте?».

Гість заходу — Гоцуляк Василь, чемпіон світу з гирьового спорту і з екстремальних ігор, чемпіон Миколаївщини 2016 р. — розповів учням, як він починав займатися спортом, про переваги занять фізкультурою і спортом, цікаві випадки з життя спортсменів, демонстрував свою майстерність, показавши учням кілька вправ з гирями. Учні були в захваті від Василя і його мотивуючої розповіді.

Старшокласники ознайомилися з книжково-ілюстративною виставкою «Здорова молодь – здорова нація», де були представлені книги відповідної тематики.

 


 

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.