Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Бібліотечний урок (КЗ “Кривоозерська ЦБС”)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

Продовжуючи цикл заходів до Дня рідної мови, працівники центральної районної бібліотеки провели бібліотечний урок на тему “Бібліографічний пошук в традиційних та електронних каталогах” для учнів 10 класу Кривоозерської ЗОШ №2 І-ІІІ ст.

На цей цікавий урок учні прибули з учителем української мови та літератури, директором школи Іриною Василівною Караповською та заступником директора з навчально виховної роботи Кривоозерської ЗОШ № 2 Оленою Володимирівною.

Бібліограф ЦБС Алла Лаврик та методист Валентина Кузьмінська розповідали та показували на прикладах, що таке бібліографічний опис книг, журналів, бібліографічна анотація. Знайомили учнів з розгорнутими електронними каталогами бібліотек на прикладі Національної бібліотеки України ім. Вернадського, Одеської Національної Наукової бібліотеки, Миколаївської ЦБС ім. М. Кропивницького. Здійснювали пошуки по тематичних та алфавітних каталогах.

По закінченню уроку провели цікаву екскурсію бібліотекою, знайомили з цікавими  виставками, “Душа народу бренить у слові”, “Поет родом з народу” (постійно діюча виставка про творчість Тараса Шевченка) та літературною виставкою «Пізнаємо Європу» до року Європи в Україні. Привернула увагу виставка для юнацтва “На хвилі читацьких захоплень” та нові надходження літератури,  краєзнавча виставка «У цьому дворку, як у вінку».

Зацікавившись новинками, багато учнів взяли почитати художню літературу із фонду бібліотеки.

Кузьмінська В. В., методист КЗ “Кривоозерської ЦБС”

 

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.