Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Стоянова В. Засідання молодіжного клубу «АРТ-Грані» до Дня закоханих (Баштанська ЦБС)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

До відзначення найромантичнішого свята року долучилась Баштанська публічна бібліотека. Напередодні Дня Святого Валентина на платформі Google Meet відбулось засідання молодіжного клубу «Арт-Грані». Святковий літературний акорд «Любов виникає з любові» провела бібліотекар відділу обслуговування Валентина Стоянова.
Найкращі вірші, найчарівніша музика, найдовершеніші полотна, найвеличніші храми, найпахучіші троянди – все велике й довершене народжене з любові. В усі часи, в усі епохи поети і мислителі оспівували це найдивовижніше з почуттів.
 
Для початку бібліотекар розповіла про історію виникнення цього свята та про цікаві традиції відзначення Дня закоханих в різних країнах світу. Під час заходу учасники читали поезію про кохання сучасних українських авторів, провели літературний конкурс «Муза кохання», в якому учасникам було необхідно назвати якомога більше творів про кохання. 
 
А які багаті українці на пісні про кохання! Це довів ще один конкурс між клубівцями «Мелодія любові», в якому вони згадували пiснi лiтературного походження про закоханих. Софія Стоянова провела для присутніх святковий майстер-клас по виготовленню святкової валентинки-оригамі, яку після свята можна використати як зручну закладку для улюбленої книги. Вона також поділилася порадами щодо сувенірів, які можна виготовити власноруч. А на завершення засідання бібліотекар провела для молоді тест «Чи вмієш ти кохати?».
 
Для кожної людини День святого Валентина – особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця. Нехай у вашому житті завжди поряд буде кохання і любов: до матері і батька, до землі, любов одне до одного. Чекайте світлого чистого кохання і воно обов’язково прийде до ваших сердець.
 
В. Стоянова, бібліотекарка відділу обслуговування Баштанської ЦРБ
 
 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.