Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Чорна А. М. Участь бібліотеки в проєкті «Наука – це вона» (Єланецька центральна бібліотека КЗ «ПБ Єланецької селищної ради Миколаївської області»)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

Єланецька центральна бібліотека взяла участь у проєкті популяризації STEM-спеціальностей серед дівчат. «Наука – це вона» – освітній арт-проєкт, покликаний визначити обізнаність суспільства про вітчизняних науковиць та популяризувати науку серед молоді. Проєкт створений за підтримки ООН Жінки в Україні та Представництва Дитячого фонду ООН в Україні (UNICEF) в рамках кампанії ООН Жінки «Покоління рівності».


Публічні установи — учасниці проєкту — безкоштовно отримали тематичні плакати для проведення виставок. 7 вересня у Єланецькій центральній бібліотеці відбулася презентація виставки, яку відвідали учні 10 класу гуманітарної гімназії. Під час зустрічі бібліотекарка Анастасія Чорна розповіла про проєкт, його мету, презентувала видання з даної теми. Разом із молоддю поговорили про науку та наукові відкриття, розглянули питання гендерної рівності, ознайомилися з діяльністю видатних жінок-науковиць.



А. М. Чорна, бібліотекарка відділу соціокультурної діяльності Єланецької ЦБ


 

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.