Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

Виховання патріотизму, любові до рідного міста у молодого покоління, популяризація поетичного слова, прищеплення смаку до якісних музичних творів, пропаганда творчості місцевих авторів та залучення самої молоді до творчості — таку багатогранну мету поставили перед собою автори проекту «Весна в нашому місті».

Це спільний проект обласної бібліотеки для юнацтва (в особі директора бібліотеки Наталії Ткаченко, знаної як поетеса Наталя Іванова) і Будинку дитячої та юнацької творчості Заводського району м. Миколаєва, а саме, вокальної групи «NIKO» під керівництвом композитора Петра Ткаченка. У складі вокальної групи «NIKO» студенти і учні миколаївських шкіл.

Благодійні концерти з успіхом проходять у навчальних закладах, бібліотеках міста у форматі літературно-музичної композиції. Звучать власні авторські вірші і пісні про наш рідний Миколаїв, про весну, про перше кохання, про все те, що цікавить молодь. Попереду нові творчі плани. Авторський колектив має чимало запрошень і вже не тільки у Миколаєві. В квітні планується виступ на Всеукраїнській нараді вчителів. На одну з пісень, а саме «Утренний город», російськими музикантами (м. Муром) створено кліп, який розміщено в мережі Youtube.


В матеріалі використано відеосюжет із телевізійних новин Миколаївщини Миколаївської обласної держтелерадіокомпанії

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.