Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

21 квітня для учнів 8-9 класів Миколаївської спеціальної ЗОШ Миколаївської обласної ради профорієнтайційну консультацію “Сто питань про професію” провели фахівці обласної бібліотеки для юнацтва та Заводського районного центру зайнятості.


Ведуча заходу, бібліотекар Л. В. Гальченко, зазначила, що світ професій надзвичайно різноманітний. Вибір професії — один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці. Він має значення як для самої людини, так і для суспільства. Адже відомо, що коли людина працює із задоволенням, вона не помічає часу і втоми, тоді це щаслива людина. Професійні інтереси багатьох підлітків, на жаль, часто не збігаються з потребами ринку праці. Лариса Володимирівна провела для старшокласників гру “Вгадай професію”.

Головний спеціаліст Заводського районного центру зайнятості М. В. Кирилюк ознайомила школярів з різноманітними професіями та вимогами, які висувають до сучасних фахівців, докладно зупинилася на закладах освіти, де можна опанувати затребувані на ринку праці спеціальності.

Учні активно брали участь у тестуванні “Яка професія підійде Вам найкраще”, результати котрого допомогли дівчатам і хлопцям визначити професії, що відповідають їх нахилам, здібностям та інтересам. Діти висловлювали власну точку зору щодо вибору професії, навчального закладу та можливих труднощів у працевлаштуванні.

Співробітник ОБЮ запропонувала школярам ознайомитись з спеціальними виданнями, присвяченими певним професіям. Зацікавлені учні виявили бажання взяти книги додому, щоб ґрунтовно їх опрацювати.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.