Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

14 листопада відбувся останній у цьому році онлайн-турнір “Я — юний виборець” з однойменного циклу навчальних онлайн-турнірів для молоді, організованих ОБЮ до Року реалізації правопросвітницького проекту “Я маю право!”. Учасниками турніру стали студенти Миколаївського політехнічного коледжу.


Організатори заходу — бібліотекарі сектору медіа-освіти і творчості молоді — стисло та доступно надали інформацію про історію виборчого права в Україні, порядок проведення виборів, їх значення для кожного громадянина. Студенти були зацікавлені, слухали уважно.

Після ознайомлення з теорією, було запропоновано закріпити нові знання на практиці: розділитися на команди та позмагатися на звання кращих знавців виборчого права. Учасники турніру продемонстрували відмінну ерудицію, вміння працювати в команді, кмітливість, винахідливість і активність. Уже були визначені переможці, а юнаки все ще дискутували, обговорювали деякі спірні, на їхню думку, норми законів і нарешті одноголосно заявили, що обов’язково візьмуть участь у виборах — 2019.

І організатори турніру, і його учасники погодилися, що такі заходи сприяють підвищенню електоральної культури і активності молодих виборців.

 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.