Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

10 жовтня до обласної бібліотеки для юнацтва знову завітали студенти (цього разу другокурсники) спеціальності “Інформаційна, бібліотечна та архівна справа” Миколаївської філії Київського національного університету культури і мистецтв. 
Завідувачка відділу комплектування фонду, каталогізації документів і бібліографії Світлана Рагімова ознайомила майбутніх колег з основними напрямками роботи відділу та специфікою комплектування бібліотечного фонду бібліотек для юнацтва, презентувала електронні ресурси ОБЮ: електронний каталог, віртуальну довідку
Роботу відділу обслуговування користувачів представили Ольга Ігуменцева (завідувачка) і Марина Петрова (провідна бібліотекарка). Фахівчині на прикладі віртуальної виставки-рейтингу десятки найпопулярніших книжок року проаналізували, як змінюються уподобання молодих читачів та звернули увагу майбутніх бібліотекарів на важливість пропагування читання і книги. Пані Марина провела бібліографічний огляд нових книг з фонду бібліотеки для підліткового читання.
Сучасний бібліотекар має бути ще й блогером. Фахівець юнацької бібліотеки має охопити всі сучасні течії, знати, де зараз “зависає” молодь. Як свідчить статистика, молодь зависає в Інстаграмі. А де молодь, там і Миколаївська обласна бібліотека для юнацтва. Саме про Інстаграм-сторінку бібліотеки розповіла Олеся Зєлєнкова, бібліотекарка сектору медіа-освіти і творчості молоді. Вона звернула увагу на тонкощі оформлення акаунту, розповіла про “особливу мову” Інстаграму і порадила, як можна розкрутитись і заробити підписників.
Тетяна Руснак, завідувачка відділу “Інтернет-центр”, перелічила основні ресурси і послуги, які надає відділ, та запросила стати його користувачами.
 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.