Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

Шкільні канікули — це час для цікавих екскурсій і нових знайомств. Тому 29 жовтня до Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва завітали учні Кир’яківської загальноосвітньої школи Миколаївського району з бібліотекарем Кир’яківської сільської бібліотеки-філії Аллою Гарагулею і шкільним бібліотекарем Надією Єніною.

Провідна бібліотекарка відділу обслуговування користувачів Марина Петрова познайомила юнаків ідівчат з книжковими новинками, розповіла про популярні жанри літератури, цікаві періодичні видання. Приємно, що відразу декілька школярів записалися до бібліотеки і взяли читати книги улюблених письменників і останні бестселери. Про принципи побудови карткових каталогів, правила користування електронним каталогом розповіла завідувачка відділом комплектування фондів, каталогізації документів та бібліографіїСвітлана Рагімова, а допомагав їй в цьому один із наших пухнастих помічників-консультантів.

 

Завідувач відділу соціокультурної діяльності молоді Андрій Алієв запросив до віртуальної мандрівки сайтом бібліотеки. Кир’яківці ознайомилися з корисним контентом розділу “Краєзнавчий калейдоскоп”, подивилися буктрейлер “Лист, здатний змінити життя” за романом Кейтлін Аліфиренка, Мартіна Ганди, Ліз Велч “Я завжди писатиму у відповідь”, який змусить кожного переглянути своє відношення до світу, свого життя, оточуючих речей, а також телевізійний сюжет за книгою Джеймса Бовена “Вуличний кіт на ім’я Боб” з циклу “Тест 99”. Вразив гостей своїм комфортом і можливостями відділ “Інтернет-центр”, де кожний знайшов справу до душі: комп’ютерні ігри, аудіокниги, настільні ігри, “Твістер”. А потім скористалися нагодою поспілкуватися з миколаївськими письменниками, журналістами, видавцями Валерієм Бабичем, Сергієм Торпаковим, Вірою Марущак, Іриною Гудим.



Гості приїхали не з пустими руками: в знак багаторічної дружби і плідної співпраці на бібліотечній клумбі висадили кущі троянд, які весною будуть радувати око працівників і читачів. На завершення екскурсії приймаюча сторона пригостила школярів смаколиками.




 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.