Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

Урок патріотизму «Збройним Силам України – слава!» провели бібліотекарі Миколаївської ОБЮ спільно з психологами та волонтерами проєкту «Психосоціальна підтримка» Товариства Червоного Хреста України для хлопчаків і дівчат, котрі разом із родинами були змушені покинути рідні домівки через війну. 
Бібліотекарка Ірина Бринкіс розповіла присутнім про історію свята справжньої мужності, героїзму і відваги – Дня Збройних Сил України, котре відзначається щороку 6 грудня. Виявилося, що підлітки чимало знають про українську армію. Свою обізнаність вони радо продемонстрували під час вікторини. Так і сипали правильними відповідями! І про гасло ЗСУ, і про Головнокомандувача, і про види збройних сил, і про військову присягу, і навіть про першого собаку в історії з титулом «Пес доброї волі».
Аби привітати хоробрих військовослужбовців, які нині захищають нашу країну, вдячні юні українці й україночки малювали листівки з щирими побажаннями здоров`я, незламної волі і Перемоги. А також плели браслети-обереги, вплітаючи в них разом із синьо-жовтими стрічками свої мрії про мирне життя у рідних домівках у вільній мирній Україні.
 
 
 
 
 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.