Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

21 грудня директор Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва Наталія Іванова взяла участь у семінарі “Школа іміджевої діяльності вищого навчального закладу”, який пройшов на базі Миколаївського міжрегіонального інституту розвитку людини “Україна”.

На семінарі обговорювалися проблеми підняття престижу навчального  закладу, формування його позитивного іміджу серед старшокласників і абітурієнтів. На заході були присутні представники відокремлених структурних підрозділів Університету “Україна” з усієї країни.

Перед присутніми виступила ректор інституту Людмила Павлівна Матвієнко, кандидат педагогічних наук, доцент. Вона розповіла про цікаві заходи для молоді: осінній бал для старшокласників, посвячення у студенти, випускний бал. Всі ці заходи презентують можливості інституту та його студентів, мають профорієнтаційний напрямок.

Одною із ефективних форм роботи з молоддю, доповіла Л. П. Матвієнко, є співробітництво студентів Миколаївського міжрегіонального інституту розвитку людини “Україна” з Миколаївською обласною бібліотекою для юнацтва.

Наталія Вікторівна Іванова представила увазі присутніх Програму по створенню Центрів сприяння соціальній адаптації юнацтва. Одним із спільних партнерських заходів по її реалізації є формування Молодіжної інформаційно-консультаційної служби (МІКС). МІКС складається з віртуальної консультаційної служби на сайті ОБЮ, що працює за допомогою програми IP-телефонії Skype, форумів, чатів, а також виїзних інформаційних сесій у райони області.

Ця робота здійснюється у форматі “Рівний-рівному”. Студенти — майбутні психологи, юристи, економісти — надають відповіді на питання, які турбують їх ровесників. З одного боку, це можливість студентам на практиці закріпити навички майбутньої професії, з іншого — оперативно вирішити питання юнаків та дівчат, які опинилися у складних умовах.

Створення Молодіжної інформаційно-консультаційної служби визнано присутніми актуальною і ефективною формою роботи з молоддю.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.