Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

17 червня до оздоровчого табору «Космос», де знаходяться на оздоровленні діти від 7 до 17 років з малозабезпечених та соціально незахищених родин Миколаївщини, завітали гості з Миколаєва. Для 300 мешканців табору вони провели святковий фестиваль спорту «Спортивна дитина — здорова Країна», присвячений Міжнародному Олімпійському дню, який відзначається 18  червня на честь заснування Міжнародного олімпійського комітету у 1894 році.

sportuvna_dutuna_1 sportuvna_dutuna_2 sportuvna_dutuna_3 sportuvna_dutuna_4 sportuvna_dutuna_5 sportuvna_dutuna_6 sportuvna_dutuna_7 sportuvna_dutuna_8


Організаторами фестивалю стали: МОБФ “Індиго”, громадські організації Федерацій боксу і легкої атлетики Миколаївської області, обласна бібліотека для юнацтва. Захід проходив під патронатом Комісії «Спорт та навколишнє середовище» НОК України за підтримки Управління МВС України в Миколаївській області.

Протягом усього дня проводилися спортивні естафети за участю відомих спортсменів Миколаївщини, серед яких — бронзова призерка Олімпійських ігор 1996 року в Атланті, президент Федерації легкої атлетики Миколаївської області (ФЛАУ), голова комісії «Спорт та навколишнє середовище» Національного Олімпійського Комітету України Інга Бабакова; учасник  Олімпійських ігор 2004 року в Греції Олег Машкін; чемпіон світу з боксу   (WSB), володар іменної олімпійської ліцензії на Олімпіаду-2012 в Лондоні Сергій Дерев’янченко; чемпіон по стрибкам на батуті перших юнацьких Олімпійських ігор-2010 в Сингапурі Олександр Сатін.

sportuvna_dutuna_9 sportuvna_dutuna_10 sportuvna_dutuna_11 sportuvna_dutuna_12 sportuvna_dutuna_13 sportuvna_dutuna_14 sportuvna_dutuna_15 sportuvna_dutuna_16 sportuvna_dutuna_17 sportuvna_dutuna_18 sportuvna_dutuna_19 sportuvna_dutuna_20 sportuvna_dutuna_21 sportuvna_dutuna_22 sportuvna_dutuna_23 sportuvna_dutuna_24 sportuvna_dutuna_25 sportuvna_dutuna_26 sportuvna_dutuna_27 sportuvna_dutuna_28

Голова правління Миколаївського обласного благодійного фонду «Індиго», член комісії «Спорт та навколишнє середовище» НОК України Ольга Криницька провела конкурс плакатного малюнку «Створи світ гармонії». Вікторину провела миколаївська дитяча письменниця, працівник ОБЮ Віра Іванівна Марущак. Усіх переможців естафети, конкурсу і вікторини було нагороджено медалями, призами та дипломами.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.