Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

Вже доброю традицією стало проведення щорічних літніх спортивних свят в дитячих оздоровчих таборах Миколаївської області за участю багатьох організацій, установ і закладів, яких поєднують тісні партнерські зв'язки і загальна мета — сприяння патріотичному вихованню молоді на прикладі спортсменів-земляків та розвиток фізкультурно-спортивного руху на Миколаївщині. 15 липня такий захід відбувся у дитячому оздоровчому таборі «Бригантина», що знаходиться у Коблево.

koblevo_2011_1 koblevo_2011_2 koblevo_2011_3 koblevo_2011_4

 

 

 

 

 

 

Організаторами фестивалю спорту серед дітей і молоді Миколаївщини “Спортивна дитина — здорова країна” стали Миколаївський обласний благодійний фонд «Індиго», обласна бібліотека для юнацтва, обласні громадські організації «Федерація легкої атлетики», «Федерація боксу», які щиро вдячні за підтримку управлінню сім'ї та молоді Миколаївської облдержадміністрації, управлінню МВС України в Миколаївській області, клініці доктора Авербуха.


Спортивні естафети з юнаками і дівчатами провели відомі спортсмени, учасники і призери Олімпійських ігор різних років: чемпіонка світу з легкої атлетики 1999 року, бронзовий призер Олімпійських ігор 1996 року в Атланті Інга Бабакова; бронзовий призер Чемпіонату світу з боксу, учасник Олімпійських ігор 2004 року в Греції Олег Машкін; срібний призер Чемпіонату світу 2006 року в стрибках із трампліна, срібний призер Олімпійських ігор 2008 року в Пекіні Ілля Кваша.


В образотворчому мистецтві змагалися учасники конкурсу плакатного малюнку «Створи світ гармонії», який організувала голова правління Миколаївського обласного благодійного фонду «Індиго» Ольга Криницька. А своїми знаннями літератури, історії олімпійського руху похвалилися учасники вікторини, яку проводила член Національної спілки письменників України, співробітник обласної бібліотеки для юнацтва Віра Марущак.


Переможці естафет, конкурсу і вікторини були нагороджені медалями і призами, а нагородою усім учасникам стали веселий настрій протягом дня, море позитивних емоцій і дипломи за участь у Фестивалі спорту від його організаторів.

koblevo_2011_5 koblevo_2011_10 koblevo_2011_7 koblevo_2011_8

 

 

 

 

 

 

 

  koblevo_2011_11 koblevo_2011_12 koblevo_2011_9 koblevo_2011_6

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.