Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Інформаційно-ресурсний центр - Молодіжна колегія

Стоїть на березі ріки,
Красою око всім милує
І зеленню садків чарує,
І серцю рідна ця земля –
Це Костянтинівка моя!


Вздовж лівого берега річки Південний Буг, звідки відкривається мальовничий пейзаж безкраїх степів та спокійна течія самого широкого місця річки, за шістнадцять кілометрів від обласного центру — міста Миколаєва — та за тридцять п’ять кілометрів від районного центру м. Нова Одеса, розташувалося село Костянтинівка.



24 серпня село Костянтинівка святкує подвійне свято — День Незалежності України та День села. У 2010 році костянтинівці святкували 142-у річницю від дня заснування села. Гарний настрій панував всюди: у святковому вбрані сільського клубу, охайно прибраних вулицях, у святковому настрої жителів.

Біля сільського Будинку культури звучала музика, милувала око виставка робіт народних майстринь, на столах красувалися дари садів та городів, а кращі господині принесли скуштувати свої страви. На святі були присутні почесні гості: голова Новоодеської районної державної адміністрації Микола Заболотній, голова Новоодеської районної ради Олександр Делікатний, голова Костянтинівської сільської ради Олександр Алєксєєв. Вони виступили з привітальним слово та побажали всім костянтинівцям щастя, здоров’я, сімейного затишку.

Село красиве і квітуче, але його справжньою прикрасою є люди. Ми бачимо їх щодня, вони живуть поруч, вони скромні і працьовиті, не звикли до слави. Але їх щоденна праця, життя – то джерело людської мудрості і самовідданості. Немало добрих слів у виступах гостей було сказано про жителів села. Кращих нагородили грамотами та подарунками у номінаціях кращий двір села, кращий учасник художньої самодіяльності, майстрині села, танцюрист села, золотий голос, краща господиня, дари ланів, кращий рибалка. Також нагородили старійшин роду та наймолодшого жителя села.

Але найбільше задоволення жителі села отримали від святкового концерту. Виступали вчителі та учні Костянтинівської школи, дітки з дитячого садочку «Малятко». Гучними оплесками зустрічали танцюристів – Миколу Лисенка та Анастасію Василевич. Гарний настрій подарували народний ансамбль «Дивоспів», ансамбль бандуристів «Перлина», вокалісти студії сучасного співу під керівництвом Лідії Кравченко та інші учасники художньої самодіяльності. Творчо підійшла до проведення свята завідуюча сільським клубом Світлана Щербина. Після концерту всіх охочих частували смачною юшкою.

Свято пройшло за підтримки Молодіжної колегії при голові Миколаївської облдержадміністрації, МОВ ВМГО «Союз молоді регіонів України», Новоодеської районної організації Партії регіонів, місцевих меценатів.

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.