Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

11 жовтня, напередодні Дня захисника України, в Будинку дитячої та юнацької творчості відбулися урочистості на відзначення цієї дати. В заході взяли участь очільники району: голова районної ради О. В. Гриценко, керівник апарату райдержадміністрації Г. Г. Лунгол, голова районної спілки ветеранів АТО І. Білоконенко, представники захисників Вітчизни різних поколінь, ветерани АТО, матері загиблих героїв, учні шкіл та професійного аграрного ліцею.

Працівники Новоодеської центральної районної бібліотеки провели патріотичну годину «Вірні сини Новоодещини – герої АТО». Відкрив її відеоролик «Загиблим героям Новоодещини присвячується», створений бібліотекарями ЦРБ. У відео розповідається про вісьмох загиблих в зоні АТО новоодеситів.

В електронній презентації «За честь, за волю, за українську долю!», яку провів бібліотекар О. Зайченко, було продемонстровано книги про захисників нашої держави, починаючи від епохи козацтва і до наших часів.

Присутні ознайомилися з книжковою виставкою, на якій були представлені видання з історії козацтва і матеріали про нинішніх героїв-захисників.

 


Л. М. Завгородня, завідуюча відділом обслуговування Новоодеської ЦРБ
 

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.