Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

Не тільки професійна діяльність формує особистісні особливості, але й кожна людина за своїми особистісними якостями відноситься до певного типу професій. І для допомоги школярам у виборі професії 25 лютого було проведене  комп’ютерне тестування для учнів 8-го класу Гімназії селища Братське.

 Тестування за методиками виявлення професійних переваг (класифікація Д. Голланда) та визначення типу майбутньої професії (за методикою Є. Клімова) провів фахівець із професійної орієнтації Братської районної філії Миколаївського ОЦЗ Олександр Неговора.

За результатами тестування кожен учень отримав інформацію стосовно основних типів професії: людина-техніка; людина-людина; людина-знакова система; людина-техніка; людина-художній образ, аби згодом зорієнтуватись у майбутньому фаху.

Також школяр може отримати допомогу від професійного консультанта у виборі навчального закладу. Тоді в нагоді стане інтерактивна карта навчальних закладів, розроблена фахівцями відділу профорієнтації Миколаївського обласного центру зайнятості.
 

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.