Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

Презентація роману-трилогії Ваді Ротора «Нескінченність»

4 лютого у малому залі районного Будинку культури відбулася презентація роману «Нескінченність» та зустріч з автором роману Вадьою Ротором (Вадим Шинкарук). Презентація книги, організована центральною районною бібліотекою, зібрала людей різного покоління: учнівську молодь, студентів та кривоозерців старшого віку.

Ведуча заходу Валентина Кузьмінська наголосила, що Кривоозерщина щедра на талановитих людей. Серед них літератори Л. Квітко, С. Відмиш, Г. Могильницька, Л. Круглик, М. Іванов, Л. Чумак, М. Іванов та інші. Вадя Ротор — молодий літератор і наш земляк.

У своїх неповних 25 років Вадим має неабиякий досвід перекладача, є громадським діячем — він співзасновник Житомирської молодіжної громадської організації «ХХІ покоління», член Всеукраїнського Товариства «Просвіта» ім. Т. Шевченка.


Присутні почули розповідь про захоплюючу творчу роботу над цією трилогією, з першим томом якої читачі вже познайомилися. Далі своїми враженнями від прочитаного роману поділилися вчитель української мови, завідуюча методкабінетом відділу освіти Л.М. Король, учениця 9-А класу Кривоозерської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 О. Белінська, керівник гуртка «Художнє слово» Будинку дитячої творчості Т.О. Власюк.

Про дитинство молодого письменника, його перші літературні спроби розповів його дідусь, колишній народний депутат Верховної Ради України першого скликання, заслужений агроном України В.М. Шинкарук.

Під час діалогу присутні мали змогу задати автору питання і дізнатися про плани на майбутнє. На це почули, що у майбутньому Вадя Ротор має намір закінчити трилогію «Нескінченність», також хоче спробувати себе у детективному жанрі.

На завершення автор подякував зацікавленій аудиторії, подарував примірники роману «Нескінченність» заступнику голови РДА Т.О. Шпак, відділу у справах молоді та спорту, відділу внутрішньої політики РДА, відділу освіти, центральній районній бібліотеці та сільським бібліотекам.

Р.К. Вусатенко, бібліотекар юнацької кафедри видачі літератури
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.