Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Свято спорту у “Бригантині”

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

30 липня вихованці дитячого спортивного табору “Бригантина”, розташованого у Коблево, взяли участь у заході “Спортивна дитина — здорова країна, свято для дітей та молоді Миколаївщини”. Вже традиційно організаторами стали Миколаївський обласний благодійний фонд “Індиго”, Миколаївська обласна бібліотека для юнацтва, під патронатом комісії “Спорт та навколишнє середовище” відділення НОК України в Миколаївській області, за підтримки УМВС України в Миколаївській області та департаменту освіти, науки та молоді облдержадміністрації.


Відомі українські спортсмени — заслужений майстер спорту, чемпіонка світу,  бронзовий призер Олімпійських ігор в Атланті, голова комісії “Спорт та навколишнє середовище” НОК України Інга Бабакова; заслужений майстер спорту, чемпіон світу з академічного веслування, срібний призер Універсіади-2013, учасник Олімпійських ігор у Лондоні Антон Холязников; майстер спорту з легкої атлетики Марина Карабуза — були і активними учасниками, і завзятими вболівальниками. Суддя змагань — Анатолій Бугайов, директор Миколаївської спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з легкої атлетики.

Всіх гостей і учасників привітав директор спортивного оздоровчого табору Микола Атонасов. Після урочистого відкриття розпочалися цікаві та веселі конкурси, естафети, вікторини. Юні спортсмени з трьох команд-учасниць — “Урабей”, “Єжик”, “Екстрім” — демонстрували вправність і спритність у вправах з м'ячем, естафетною паличкою, перетягуванні канату, у бігу зі стрибками через перешкоди.

Переможцем змагань стала команда “Екстрім”, учасники якої — вихованці центру розвитку дитини для дітей-сиріт с. Буки Свирського району Київської області. Діти відпочивають у таборі “Бригантина” уже 11-й раз. Вони дружні, веселі, спортивні і завзяті — справжні переможці.

Конкурс плакатного малюнку провела член комісії “Спорт та навколишнє середовище” НОК України, голова правління Миколаївського обласного благодійного фонду «Індиго» Ольга Криницька. Знання учасників з історії спорту і олімпійського руху перевірила Віра Марущак — письменниця, співробітник обласної бібліотеки для юнацтва.

Переможці були нагороджені медалями і призами, а всі учасники спортивного свята отримали гарний настрій, море позитивних емоцій та незабутні враження.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.