Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Ялинка для солдата

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

Частинку свята — новорічну ялинку — подарували співробітники ОБЮ  пораненим у зоні АТО бійцям, які знаходяться на лікуванні у Миколаївському військовому госпіталі.


До акції “Ялинка для солдата” бібліотекарі готувалися заздалегідь, адже було вирішено виготовити новорічні символи власноруч. Майже весь колектив дружно і з гарним настроєм взявся за роботу. Сформувався своєрідний ялинковий конвеєр: хтось вирізає макет, хтось прикрашає його цукерками та іграшками, хтось декорує новорічним “дощиком”. Як результат — ціла галявина різнобарвних красунь.

Під ялинку слід класти подарунок. А який подарунок кращий на думку бібліотекарів? Звичайно ж, книга. Кожен поділився власними книжками, обираючи найцікавіші.

І ось бібліотечний десант у складі Діда Мороза (ця почесна місія випала Сергію Ковалевському — співробітнику ОБЮ) та його помічниці — письменниці, бібліотекаря Віри Марущак, яка вже не раз відвідувала поранених бійців, — висадився в районі госпіталю. З купою подарунків при підтримці медичного персоналу вони впевнено рушили у напрямку хірургічного та терапевтичного відділень. Бійці були раді гостям. Віра Іванівна дарувала кожному листівку з побажаннями на наступний рік, вручала книги, серед яких і її власна нова збірка “Ярмарок сміху”. Книжки-розмальовки на казку В. Марущак “Хоровод звірят” стали у нагоді бійцям-татусям. Особливо зрадів подарунку Андрій Бондаренко з села Іванівка Очаківського району. А Дід Мороз, як йому і належить, облаштовував палати ялинками.

Маємо надію, що наші посланці і такі звичні, рідні ще з дитинства атрибути зимових свят — ялинка, цукерки, яскраві прикраси — підняли настрій пораненим бійцям. Адже до Нового 2015 року вже рукою подати. І наперекір всім негараздам в душі у кожного має бути відчуття свята і віри у краще. Ми певні, що у новорічну ніч всі українці загадають одне єдине-бажання. Нехай воно збудеться (обов'язково збудеться!) у наступному році.

Tags:

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.